Frosta Fjordfestival tar en pause inntil videre

Terje Tysland på Frosta Fjordfestival 2013
 Etter 3 år med Frosta Fjordfestival har kameratgjengen bak festivalen bestemt seg for å ta en pause inntil videre.
 
Frosta Fjordfestival har vært en eventyrlig reise for hele gjengen som har stått bak arrangementet. Festivalen har fra starten av vært et hobbyprosjekt, våre eneste mål har vært å skape noe positivt for Frosta, samt å vise frem hva bygda har å by på. Når vi i tillegg har hatt det fabelaktig morsomt i arbeidet før, under og etter festivalen – så har ikke det vært noen ulempe. Det har i tillegg vært en glede å se at publikum har kost seg, danset, smilt, ledd, truffet gamle venner og kanskje en og annen gammelkjæreste. Derfor vil vi gjerne benytte denne anledningen til å takke våre fantastiske gjester som trofast har kommet. Om det var regn og 4 varmegrader som i 2012, eller som i år sol og 27 grader varmt. Det er nettopp publikumet som har gitt festivalen liv og mening. Det er vi dypt rørt og takknemlig for.
 
Men.
Å stå som arrangør av en festival betyr nødvendigvis høyt arbeidspress og det fører naturlig med seg en god del slitasje på oss som arrangerer. I tillegg er vi i den situasjonen at mange av oss må prioritere andre ting enn festival i 2015. Derfor har vi besluttet å legge Frosta Fjordfestival på «hylla» inntil videre. 
 
Finnes det folk der ute som går svanger som en gryende festivalentreprenør i magen, gamle ringrever i bransjen eller rett og slett bare ha lyst til å føre arven videre? vi applauderer deg/dere og ønsker deg/dere av hele vårt hjerte – Lykke til 

Det er stengt for kommentarer.