Frosta Fjordfestival med egen festivalpølse!

Stene gård ved Vågen på Frosta har åpnet foredling- og kjøttutsalg. Lokalt produsert kjøtt med pølser og sodd skal selges over disk fra gården.

Stene gård ved Vågen på Frosta har åpnet foredling- og kjøttutsalg. Lokalt produsert kjøtt med pølser og sodd skal selges over disk fra gården.

 

Frosta Fjordfestival har i tidligere år gjort seg bemerket med å satse på lokale råvarer. Både når det gjelder de som står på scenen for å underholde, og det som skal serveres både i glass og på fat av flytende og fast føde.

I år lanserer vi vår egen festivalpølse, komponert og laget av Frostas egen – Stene Gård. Festivalpølsa har hemmelig oppskrift, men undertegnede har testa ferdig produkt, og pølseprøven ble bestått og vel så det. Stene Gård leverer i tillegg på festivalen, egenprodusert hamburger med kjøtt fra Herefordkveg – kjøtt som er viden kjent for å være svært smakfullt og saftig.

 

Pølsebrød og hamburgerbrød fra Arntzen bakeri kun med naturlige ingredienser

Pølsebrød og hamburgerbrød fra Arntzen bakeri kun med naturlige ingredienser


Til pølse og hamburger hører også med brød. Både hamburgerbrød og pølsebrød er produsert ene og alene for Frosta Fjordfestival og lages på Arntzen bakeri - hvor? Jo, på Frosta selvfølgelig :)

På Frosta Fjordfestival er vi opptatt av at gjestene får tilgang til mat og drikke av høy kvalitet. Derfor satser vi på lokalproduserte varer.

For mer informasjon

Det er stengt for kommentarer.