Bli kjent med Frosta Fjordfestivalband del 2

Lise og Mikael

Lise og Mikael

Lise Jørstad og Mikael Skogen har mange av den «yngre» garden hørt og sett. Lise og Mikael har spilt både i kirka, UKM og andre arrangementer. Lise Jørstad sier «folk er vant til å se oss i andre mer rolige arrangementer. Nå skal folket få se en mye mer rocka versjon av Lise og Mikael».

Hvilke forventninger går dere inn med når dere skal spille i Frosta Fjordfestivalband, i Småland som rett og slett er en «hjemmescene» for dere? – Vi gleder oss veldig. Vi tror dette blir veldig morro – tenk vi får jo spille sammen med et skikkelig band. Det er heller ikke til å skjule at det er veldig stas for oss å få varme opp festivalpublikummet, venner, familie og naboer før D.D.E. entrer scenen.  Nå er jo vi bare en liten del av hele prosjektet, så blir det veldig spennende å se hva de andre konstellasjonene i Frosta Fjordfestivalband har satt sammen.

Nå satser Frosta Fjordfestival på kortreist mat og drikke. Nytt av året er at det også satses i større grad på kortreiste artister. Har dere gjort dere noen tanker om det? – Vi synes det er veldig positivt at festivalen i Småland satser på å få vist frem hva bygda har å by på av musikere. Det er så artig å se kjentfolk på scenen i tillegg så tror jeg at kontakten med publikummet blir på en annen måte. Dy vet når de som står på scenen kjenner mange av de som er i publikum så blir kontakten mer intim.

Hvordan går det med øvingen da? – Jo, vi er godt igang med øvingene, og føler at vi begynner å få igang greia. Rockefoten begynner å sitte. Å folket ska vit at vi satse på låta som folket har hørt før, her bli det både allsangfaktor med muligheter til å danse.

Lise og Mikael er tydelig spente og forventningsfulle til deres opptreden på festivalen. Vi er sikre på at dette blir en suksess. Gled dere.

Det er stengt for kommentarer.