Slik blir du festivalstjerne for en kveld

IMG_8061

 

 

Er dere et idrettslag, spareforening, motorsykkelklubb eller rett og slett bare en kompisgjeng som har lyst til å gjøre noe morsomt lørdag 19. juli 2014.

Vi vil anbefale Beat for beat på Frosta Fjordfestival – Norges frodigste festival. Her har du muligheten til å skinne foran mikrofonen, motta stående ovasjoner og kjenne på publikums energi og glede.

Bortsett fra billetten til å komme inn på festivalområdet, så er det kostnadsfritt å delta. Premier? Ja, det blir det. I tillegg til heder og ære i årtier, kanskje til og med en notis i Frostaboka (?) – ihvertfall oppslag i Frostingen, så blir det andre mer fysiske premier. Meld dere på før det er for sent!

Status så langt er at vi har 4 påmeldte lag, og det er enda flere i tjømda. Vil understreke at dette er en konkurranse for hvem som helst. Du trenger så absolutt ikke være god til å synge, ha absolutt gehør eller dra de vakreste traller på piano eller tuba. Vi vet at dere ser ut som «en million», synger med de stemmer dere har og sprer glede ut blandt gjestene. By på dere selv og ha et lite smil på lur.

Dere bør være 5 +/- deltakere på hvert lag.

Påmelding kan sendes til stig@frostafjordfestival.no

Det er stengt for kommentarer.